Kampüse Girişler Hakkında

Son Güncelleme:

13/04/2017 - 14:56

Değerli Misafirlerimiz

ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek etkinliklerin bilet satışları Biletix üzerinden yapılmaktadır.  Etkinliği gerçekleştiren firma ODTÜ KKM'de etkinlikten onbeş gün önce bilet satış yapma hakkına sahiptir. Firma tarafından gerçekleştirilen bilet satışlarında,  ODTÜ öğrenci ve mensupları ile mezunları, Teknokent çalışanları ve ODTÜ kampüsü geçici giriş kartı bulunan seyircilerimiz kurum kimliklerini göstererek biletlerini Kültür ve Kongre Merkezinden temin edebileceklerdir.

Etkinlik günü, bileti olmayan seyirciler Üniversitemiz yerleşkesine alınamayacaktır. Kontrol ve kayıt işlemleri nedeniyle Üniversitemiz giriş kapılarında yoğunluk olabileceğinden, etkinlikten en az bir saat önce yerleşkede bulunabilmeniz ve kontroller esnasında görevlilere yardımcı olmanız hususunda gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.