ODTÜsanat19 Program

Error message

• Notice: Undefined offset: 1 in eval() (line 8 of /homewww/webadmin/wwwmiys/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined variable: arry in eval() (line 15 of /homewww/webadmin/wwwmiys/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Son Güncelleme:

02/03/2018 - 10:06
09/03/2018 15:30 ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi ODTÜ

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Öğrenci Burs Fonu’na katkı sağlamak amacıyla 1999 yılında başlattığı ODTÜsanat etkinliğini 18 yıldır kesintisiz olarak sürdürüyor.

9 Mart - 7 Nisan 2018 tarihleri arasında 19.'su düzenlenecek olan ve sadece ODTÜ’lüler değil,Ankaralı sanatseverler tarafından da merakla beklenen ODTÜsanat etkinlikleri kapsamında

her yıl olduğu gibi bu yıl da, çağdaş sanat sergisinin yanı sıra konserler, film gösterimleri, tiyatrolar, söyleşiler ve atölye çalışmalarına yer verilecek.

Açılışını Kenan Doğulu’nun “İhtimaller Caz Projesi Konseri” ile yapacak olan ODTUsanat19  sanatseverlerle buluşmayı bekliyor.